Twitter feed

Home Forums Website News and Help Twitter feed

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #573200

    Posted by Callum Potter at 10:44 on 2012 Oct 13

    I was wondering if the twitter feed on the frontpage appears to be working for anyone (or does it just spin, like it does for me at the moment).I have a feeling this is a twitter problem, but would like to hear if it is working for anyone (in case it is my machine).Thanks, Callum

    #576087

    Posted by Gordon MacLeod at 14:37 on 2012 Oct 13

    Yes same for me Callum and my computer is new. so don’t doubt your machine!Best Wishes,Gordon

    #576088

    Posted by Callum Potter at 14:59 on 2012 Oct 13

    Thanks Gordon,I had some direct mail too – and it did not seem to be working, so i’ve replaced the component that does this, so it now shows a simple list (for now, anyway).Cheers, Callum

    #576192

    Posted by Roy Hughes at 10:51 on 2013 Jan 06

    This problem, for me at least, seems to have reared it’s head again. Is it global or just my machine?I’m using Win XP and IE 8, if that helps!

    #576193

    Posted by TonyAngel at 13:39 on 2013 Jan 07

    All I can see is a spinning segmented circle.

    #576194

    Posted by David Basey at 14:04 on 2013 Jan 07

    Working fine for me if a little slow to load,2-3 secs.Vista Home Premium SP2 with both IE9 and Chrome.David

    #576195

    Posted by Callum Potter at 16:55 on 2013 Jan 08

    This seems to be a ‘known’ problem specific to IE 8 (and maybe 7) browsers – IE 9, Firefox and Chrome all seem to work ok.I have raised it with the developers of the plugin used, but not heard of a fix yet. If a fix is not forthcoming soon, i’ll look for another plugin to do this.Thanks, Callum

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.